Salarisadministratie

Loondesk is een betrouwbaar expert met meer dan 60 jaar ervaring in salarisadministratie. Salarisadministratie is onze basis, deze kennis en informatie brengen onze meerwaarde. Door gebruik te laten maken van geautomatiseerde informatie vanuit een online salarisadministratie kunnen de experts van Loondesk efficiënter en effectiever meters maken op andere vlakken rondom personeel. Die efficiëntie vertaalt zich in onze prijzen. Zo kun je als ondernemer meer verdienen.

Loondesk is toegewijd aan het verschil maken voor ondernemers op het gebied salarisadministratie en werkgeverschap. Onze ervaren teams staan altijd klaar om je te ondersteunen met een breed scala aan diensten, zodat jij je kunt richten op je bedrijf. Diverse expertises, samengebracht op één plek.

Zo doen we het makkelijke én het moeilijke. Het gewone én het ongewone.

Waarom salarisadministratie uitbesteden aan Loondesk?

Wanneer je kiest voor het uitbesteden van jouw salarisadministratie, wil je dat het ‘gewoon’ goed geregeld is. Weten dat het werkt zoals het hoort. Vertrouwen in een oplossing op de momenten dat je die nodig hebt. De rust van een zorgeloze en efficiënte salarisadministratie. Waar het draait om en met mensen. Maar waarin maakt Loondesk dan het verschil?

 • Team van experts
  Bij ons staat geen mens, maar een team voor je klaar. Krijg je bij vragen echte mensen aan de telefoon. Specialisten in salarisadministratie. Je bent niet afhankelijk van de expertise of kennis van slechts één expert, maar een heel team draagt de verantwoordelijkheid voor jouw salarisverwerking.
 • Parate en actuele kennis
  Het team beschikt over actuele vakkennis over salarisadministratie en personeelszaken. Denk aan het maken van bruto- en nettoloonberekeningen, jaaropgaven en een aangifte loonheffingen. CAO’s, pensioenregelingen, loonmutaties, de fiscale en sociale wet- en regelgeving. Kennis die je zeker niet altijd zelf in huis hebt en ook niet altijd te leren is met een diploma of cursus.
 • Zorgvuldigheid
  Zorgvuldigheid en vakkundigheid is essentieel in salarisadministratie en wordt nog eens onderschat. Bij vragen vanuit de overheidsinstanties heeft Loondesk de benodigde kennis en documenten paraat. Het is een hele opgave aan activiteiten, die ook nog geld kunnen kosten, inclusief de boetes van de Belastingdienst.
 • Scherpe prijzen
  Loondesk verwerkt meer dan 20.000 verloningen per maand. Dit kan dankzij onze sterke teams die werken met een geautomatiseerd, vakkundig systeem. Deze efficiëntie vertaalt zich in onze scherpe prijzen per loonstrook.
 • Tijdbesparing
  Doordat wij de salarisadministratie uit handen nemen heb jij weer tijd om te ondernemen. Jouw medewerkers kunnen zich focussen op de dingen waar zij goed in zijn terwijl wij ons bezig houden met alle ingewikkelde, maar belangrijke zaken op de achtergrond.
 • Gemak
  Wanneer je ervoor kiest om de salarisadministratie uit te besteden bij ons krijg je toegang tot een digitaak portaal. Informatie waar jij wijzer van wordt. Alle informatie is altijd up-to-date en veilig in de cloud.
 • Geautomatiseerd
  Hoe de onderneming of de regelgeving zich ook ontwikkelt, met dank aan onze geautomatiseerde werkwijze zijn wij in staat om met de onderneming mee te groeien.
 • NIRPA gecertificeerd
  Loondesk heeft het NIRPA keurmerk. Dat houdt in dat onze kennis en vaardigheden op het gebied van salarisadministratie goed zijn én goed blijven.

 

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Ons contactpersoon is super aardig en behulpzaam. Het portaal van Loondesk is overzichtelijk en alles rondom de medewerkers en administratie is makkelijk te vinden. Daarnaast is er tegenwoordig een extra beveiliging om erin te komen, heel fijn!”

Filiz Onal-Guzel Human Resources, Afbouw Renovatie Groep Best

“Met alle verschillende systemen zagen we door de bomen het bos niet meer. Overal moesten we steeds gegevens invoeren en aanpassen. Een heel tijdrovend en energievretend klusje. Bij Loondesk konden we alles in één systeem samenbrengen. Een stuk efficiënter en overzichtelijker! Daarnaast zijn zij echt onze rechterhand bij (vooral) het financiële stukje van de personeelsadministratie. Ook bij vragen over contracten en dergelijke weten zij ons altijd te helpen. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Gijs Verstappen Eigenaar, Tobrass

Actueel

15 februari 2024
Videopodcast deel 6: personeelshandboek

  Een personeelshandboek is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Het is meer dan een set regels, het fungeert als leidraad voor heldere communicatie en […]

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten voor de loonadministratie variëren van 5 tot 12,50 euro per loonstrook. Die verschillen in prijzen voor salarisadministratie komen door de aanvullende dienstverlening die wordt geleverd. Loondesk biedt net als andere kantoren een vaste prijs per loonstrook. Loondesk hanteert een scherp tarief per loonstrook op basis van staffel. Hoe meer werknemers je in dienst hebt, hoe meer loonstroken, des te lager de kosten voor loonadministratie per werknemer.


Lees meer

In Nederland bestaan specifieke regels over de bewaarplicht van de loonadministratie. Het is dan wel van belang dat je weet hoe lang je die loonadministratie moet bewaren. Iedere ondernemer in Nederland heeft een bewaarplicht van 7 jaar voor de loonadministratie. Ook wel de fiscale bewaarplicht loonadministratie genoemd.


Lees meer

Als je ervoor kiest om jouw loonadministratie uit te besteden, dan kun je dit ook doen bij een zzp’er. Ten opzichte van de zzp salarisadministrateur is een organisatie met meerdere teamleden wellicht aantrekkelijker. Omdat je hierbij alle kennis verzameld hebt. Daarnaast bij het uitvallen van de zzp’er, moet je direct op zoek naar een nieuwe. Bij een organisatie met een team is dit risico voor jou als klant een stuk kleiner. Omdat er hierbij meerdere teamleden zijn waar je op terug kunt vallen. Het grootste verschil tussen een ZZP salarisadministrateur en een bedrijf als Loondesk is wellicht de prijs.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews