Opstellen van arbeidsvoorwaarden door Loondesk

Arbeidsvoorwaarden vormen het hart van een goed personeelsbeleid. Bijna 4 op de 5 mensen vinden secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijker dan een hoger salaris. Van de huidige medewerkers verkiest 79% goede secundaire arbeidsvoorwaarden boven salarisverhoging.

Maar wat als je arbeidsvoorwaarden wil opstellen die niet alleen standaard zijn, maar specifiek zijn afgestemd op jouw organisatie en medewerkers? Hier komt Loondesk in beeld. Het team van Loondesk kan jouw arbeidsvoorwaarden opstellen. Met een indrukwekkende ervaring op het gebied van loonadministratie, personeelszaken en diepgaande kennis van HR, bieden wij een unieke combinatie die jouw arbeidsvoorwaarden naar een hoger niveau tilt.

Een stap verder dan standaard

Algemene arbeidsvoorwaarden opstellen gaan over meer dan alleen loon en gedragdregels. Ze omvatten vakantiedagen, werktijden, flexibiliteit en meer. Bij Loondesk gaan we een stap verder om ervoor te zorgen dat deze voorwaarden zowel jouw organisatie als jouw medewerkers ten goede komen. Maar dat niet alleen. Ook om de arbeidsvoorwaarden bijzonder genoeg te maken, om onderscheidend te zijn op de arbeidsmarkt.

Naast de algemene arbeidsvoorwaarden opstellen kan Loondesk namelijk ook een keuzepakket samenstellen aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waarmee jij jouw medewerkers de mogelijkheid geeft om zelf te kiezen welke secundaire arbeidsvoorwaarden zij willen. Van een (elektrische) fiets van de zaak tot het vergoeden van kaartjes voor een festival. Loondesk ondersteunt graag in de uitwerking én lancering hiervan voor jouw onderneming.

Onze unieke combinatie van loonadministratie, personeelszaken en HR-kennis resulteert in arbeidsvoorwaarden die de belangen van zowel werkgevers als medewerkers behartigen. Het creëren van een win-winsituatie is de kern van wat we doen.

Met Loondesk aan jouw zijde ben je verzekerd van arbeidsvoorwaarden die niet alleen aan de wettelijke normen voldoen, maar ook passen bij de visie en cultuur van jouw organisatie. Neem contact op om te ontdekken hoe Loondesk jouw arbeidsvoorwaarden naar nieuwe hoogten kan tillen.

Loondesk’s Expertise:

 • Met meer dan 60 jaar ervaring
  Door onze ruime ervaring in loonadministratie hebben we een diepgaand begrip van de financiële en wettelijke aspecten van het opstellen van arbeidsvoorwaarden. Het team van Loondesk heeft zich gespecialiseerd in diverse wet- en regelgeving voor specifieke branches. Wij zorgen ervoor dat jouw algemene arbeidsvoorwaarden nauwkeurig en in lijn met de wetgeving zijn opgesteld.
 • Verbinding van Personeelszaken en HR
  In veel organisaties zijn de afdelingen personeelszaken en HR gescheiden. Maar Loondesk gelooft in het samenbrengen van deze twee essentiële aspecten. Onze benadering verbindt personeelszaken met HR, zodat je kunt profiteren van een holistische en coherente benadering van arbeidsvoorwaarden.
 • Kennis in Personeelszaken
  Onze experts zijn doordrenkt van kennis op het gebied van personeelszaken. Wij maken de combinatie tussen personeelszaken en HR. Wij begrijpen dat het opstellen van arbeidsvoorwaarden niet alleen cijfers zijn, maar ook van invloed zijn op het welzijn en de betrokkenheid van medewerkers. Wij creëren arbeidsvoorwaarden die niet alleen wettelijk correct zijn, maar ook bijdragen aan een positieve werkomgeving en passen bij jouw onderneming en medewerkers.
 • HR Expertise
  Loondesk’s diepgaande kennis van HR stelt ons in staat om verder te gaan dan alleen de basis. We begrijpen de subtiele nuances en trends in de moderne arbeidsmarkt en integreren deze in jouw arbeidsvoorwaardenpakket.

Dit toegevoegde stukje benadrukt de unieke aanpak van Loondesk om de afdelingen personeelszaken en HR samen te brengen en met elkaar te verbinden. Zo maakt Loondesk het opstellen van arbeidsvoorwaarden niet alleen efficiënter maar ook effectiever.

Wil je arbeidsvoorwaarden opstellen die echt het verschil maken? Loondesk biedt de ervaring, de kennis en de maatwerkoplossingen die nodig zijn om arbeidsvoorwaarden te creëren die jouw organisatie helpen groeien. Neem contact op met Loondesk.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Direct na ons eerste gesprek kwam ik erachter dat loonadministratie zo veel meer is dan ik dacht. Termen en begrippen waar ik nog nooit van had gehoord of over nagedacht, waren voor hen dagelijkse koek. Ik wist direct dat ik met échte experts te maken had en alles zonder zorgen over kon dragen. Voordat ik nu iets beslis of uitvoer, check ik het altijd even bij Loondesk. Dan weet ik zeker dat ik een geïnformeerde keuze maak.”

Alexandra Fulea CEO, Your BI

“Loonadministratie deden we er altijd als een dienstverlening ‘bij’. Toen Loondesk in beeld kwam ontdekten we dat er veel zorgen bij ons weggenomen konden worden, waarbij de continuïteit erg gewaarborgd wordt.”

Joyce Kleijngeld Eigenaresse, Administratiekantoor Kleijngeld

Actueel

15 februari 2024
Videopodcast deel 6: personeelshandboek

  Een personeelshandboek is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Het is meer dan een set regels, het fungeert als leidraad voor heldere communicatie en […]

Veelgestelde vragen

Tertiaire arbeidsvoorwaarden hebben te maken met goed werkgeverschap of werkgeluk. Het zijn voorwaarden die ervoor zorgen dat iemand het fijn heeft op z’n werk. Het is bijvoorbeeld een pantry of keuken met koffie en thee, het jaarlijkse bedrijfsuitje of het kerstpakket.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews