Over ons

Als ondernemer weet je dat HR en personeelszaken kostbare expertises zijn. Daarom wil je één betrouwbare partner die alles uit handen neemt en antwoord geeft op al jouw personeelsvragen. Zorgeloos goed geregeld voor een scherpe prijs.

Loondesk is een betrouwbaar expert voor alles rondom lonen en personeel. Loonadministratie is onze basis, deze kennis en informatie brengen onze meerwaarde. Door gebruik te laten maken van deze geautomatiseerde informatie kunnen de experts van Loondesk efficiënter en effectiever meters maken op andere vlakken rondom personeel.

Van arbeidsvoorwaarden tot verzuimbeleid. Maar ook complexere zaken als pensioenen en subsidies. We begeleiden gesprekkencycli en detacheren HR-adviseurs. Samen bepalen we welke expertises jouw bedrijf nodig heeft. Korte lijnen, betrouwbare ondersteuning. Zonder extra schakels, allemaal onder één dak.

Alles geautomatiseerd samengebracht in een eigen portaal waar de documenten rondom personeel samenkomen. Alles overzichtelijk en duidelijk. Met altijd een vast team welke gespecialiseerd is in jouw branche. Een team wat ‘gewoon’ bereikbaar is voor je. Wat rust en overzicht geeft, ook op de onzekere of spannende momenten. Ons vak draait om mensen, daarom geven wij onze dienstverlening altijd een gezicht.

Loondesk is toegewijd aan het verschil maken voor ondernemers op het gebied van lonen en personeel. Onze ervaren teams staan altijd klaar om je te ondersteunen met een breed scala aan diensten, zodat jij je kunt richten op je bedrijf. Diverse expertises, samengebracht op één plek.

Wat betekent bij ons een scherpe prijs dan? Dit betekent dat wanneer Loondesk de loonadministratie doet, dit meer is dan alleen ‘de loonstrook’. Wij werken graag samen met de ondernemer. Niet alleen de verwerking van de loonadministratie, maar ook het beantwoorden van vragen rondom het werkgeverschap. Ook bij zaken die misschien niet direct hiermee te maken hebben, willen wij het vertrouwen hebben dat we meedenken of zelfs een antwoord hebben.

In onze vaste prijs per loonstrook zit ook de loon- en pensioenaangifte, korte HR vragen en toegang tot een eigen werkgeversportaal. Wanneer je klant wordt bekijken we in hoeverre alles al juist en correct geregeld is, bijvoorbeeld met betrekking tot pensioen en CAO. Deze scan blijven we tijdens de hele samenwerking kosteloos doen. Zodat we samen zorgeloos goed aan een duurzame relatie kunnen beginnen.

Zo doen we het makkelijke én het moeilijke. Het gewone én het ongewone.

Wat past bij jouw bedrijf en medewerkers? Wij drinken graag een kop koffie met je.

Onze cultuur