Personeelsadvies wanneer jij het nodig hebt

Ons vak draait om mensen, daarom weten wij hoe belangrijk medewerkers zijn. En omdat iedere organisatie anders is, wil je personeelsadvies op maat. Wij geven personeelsadvies een vertrouwd gezicht. Een vast aanspreekpunt voor al jouw personeelsvragen. Ons personeelsadvies is gebaseerd op meer dan 60 jaar ervaring. Naast de vaste salarisadministratie bieden wij daarom voor een vaste scherpe prijs aanvullend personeelsadvies. Voor ieder vraagstuk hebben wij een specialist in huis. Dat is Loondesk Personeelsadviesbureau.

Meer dan 60 jaar ervaring – Loondesk Personeelsadviesbureau

Iedere onderneming met medewerkers kent lastige keuzes, in onze 60 jaar hebben we al heel veel van die keuzes voorbij zien komen. Vragen over de salarisadministratie, verzuim, verzekeringen, contracten en zelfs arbeidsvoorwaarden. Want naast ons personeelsadviesbureau verwerken wij meer dan 20.000 verloningen per maand. Maar waar verloningen plaatsvinden, zijn er ook vragen. Groot of klein. En ook dat is personeelsadvies.

Loonadministratie is voor veel ondernemers een bijzaak. Het moet ‘gewoon’ kloppen. Personeelsadvies wordt pas gevraagd als het nodig is. Voor ons is het ons vak. Een serieus vak wat écht thuis hoort bij een specialist. Die personeelsadvies op maat kan geven naast de loonadministratie. Loonstroken en contracten in jouw taal kan uitleggen. Met dezelfde passie als die jij hebt voor jouw onderneming. Want de loonadministratie is zeker geen copy paste verhaal. Want iedere onderneming heeft zijn eigen voorwaarden. Van CAO’s tot pensioenen. Afhankelijk van de branche. Daar hoort ook personeelsadvies bij. Loondesk is gespecialiseerd in loon- en contractverwerking voor verschillende branches. Wij geven personeelsadvies voor MKB, maar ook grote horeca en supermarktketens. Dit doen we in teams en al jarenlang voor ondernemers door het hele land.

Omdat wij weten wat er speelt en wat er nodig is geven bij personeelsadvies naast onze producten. Want wanneer het écht lastig is, dan wil je een onafhankelijk personeelsadviesbureau inschakelen. Ook dan kunnen wij helpen. Want wij geven antwoord op al jouw personeelsvragen.

Bij Loondesk vind je alles onder één dak. Van loonadministratie tot contractverwerking én personeelsadvies. Alles zorgeloos goed geregeld voor een scherpe prijs.

Personeelsadvies op maat

Wanneer het om jouw mensen gaat wil je een persoonlijk en vertrouwd gezicht hebben. Personeelsadvies op maat, wat past bij jouw mensen en jouw organisatie. Daarom bieden wij een vast aanspreekpunt voor al jouw personeelsvragen. En weten we het zelf niet? Dan kent ons personeelsadviesbureau een groot netwerk van specialisten.

We waarborgen de kennis binnen Loondesk. Door onze mensen te blijven opleiden, ons portaal te blijven optimaliseren, het netwerk uit te blijven breiden, waardoor we als team de juiste kennis altijd paraat hebben. Zo garanderen wij kwalitatief personeelsadvies.

Doordat we zo veel ervaring en kennis in huis hebben, kunnen we verder kijken dan loonstroken en contracten. Meedenken over alle onderdelen van jouw personeelszaken. Concreet en nuttig personeelsadvies geven.

Wij denken graag met je mee. En terwijl de halve wereld liever met elkaar mailt dan elkaar spreekt, bellen wij liever. Of nog beter, we zien elkaar. Onder het genot van een lekker kopje koffie. Zo geven wij onze dienstverlening een betrouwbaar gezicht. Want als het om personeelsadvies gaat, dan wil je spreken met mensen.

Meer weten over het personeelsadvies van Loondesk? Neem dan contact met ons op.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Met alle verschillende systemen zagen we door de bomen het bos niet meer. Overal moesten we steeds gegevens invoeren en aanpassen. Een heel tijdrovend en energievretend klusje. Bij Loondesk konden we alles in één systeem samenbrengen. Een stuk efficiënter en overzichtelijker! Daarnaast zijn zij echt onze rechterhand bij (vooral) het financiële stukje van de personeelsadministratie. Ook bij vragen over contracten en dergelijke weten zij ons altijd te helpen. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Gijs Verstappen Eigenaar, Tobrass

“Direct na ons eerste gesprek kwam ik erachter dat loonadministratie zo veel meer is dan ik dacht. Termen en begrippen waar ik nog nooit van had gehoord of over nagedacht, waren voor hen dagelijkse koek. Ik wist direct dat ik met échte experts te maken had en alles zonder zorgen over kon dragen. Voordat ik nu iets beslis of uitvoer, check ik het altijd even bij Loondesk. Dan weet ik zeker dat ik een geïnformeerde keuze maak.”

Alexandra Fulea CEO, Your BI

Actueel

15 februari 2024
Videopodcast deel 6: personeelshandboek

  Een personeelshandboek is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Het is meer dan een set regels, het fungeert als leidraad voor heldere communicatie en […]

Veelgestelde vragen

Medewerkers hebben recht op een reiskostenvergoeding als daar afspraken over zijn gemaakt in het cao of de arbeidsovereenkomst. Mocht hier niks over vastliggen, ben je als werkgever niet verplicht een reiskostenvergoeding te betalen.


Lees meer

De maximale onbelaste reiskostenvergoeding is in 2023 € 0,21. Volgend jaar mag je twee cent meer geven. Wil je jouw medewerker een hogere reiskostenvergoeding geven? Dat mag. Dit wordt wel gezien als loon, wat inhoudt dat over de rest van het bedrag belasting wordt betaald.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews