Professionele analyse van jouw bedrijfsregeling door Loondesk

Ben je als ondernemer trots op een eigen pensioenregeling die je voor je medewerkers hebt opgezet? Voor veel werkgevers is dit een belangrijk onderdeel van de bedrijfsregeling. Bij Loondesk begrijpen we hoe belangrijk een solide bedrijfsregeling is voor zowel werkgevers als medewerkers. Onze experts bieden een grondige beoordeling van jouw bedrijfsregeling, zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien.

Een bedrijfsregeling omvat een set van arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenregelingen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden, die je aanbiedt aan je personeel. Deze regelingen kunnen de basis vormen voor een gezonde werkomgeving en dienen als een cruciale factor bij het aantrekken en behouden van talent.

Een bedrijfsregeling omvat:

 • Pensioenregelingen:
  Een belangrijk onderdeel van veel bedrijfsregelingen. Ze bieden medewerkers financiële zekerheid na hun pensioen en dragen bij aan de aantrekkelijkheid van je onderneming.
 • Secundaire Arbeidsvoorwaarden:
  Denk aan ziektekostenverzekering, vakantiedagen, flexibele werktijden, en andere extra’s die het welzijn van medewerkers bevorderen.
 • Incentives en Bonussen:
  Sommige bedrijven voegen incentives, bonussen of winstuitkeringen toe om de motivatie en betrokkenheid van medewerkers te vergroten.

Een beoordeling van de bedrijfsregeling

Met meer dan 60 jaar ervaring in fiscale en administratieve zaken, brengen wij een diepgaande expertise voor een beoordeling van jouw bedrijfsregeling. We begrijpen dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we persoonlijke aandacht om de beoordeling aan te passen aan jouw specifieke situatie.

 • We verifiëren of jouw bedrijfsregeling voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Regelgeving verandert voortdurend. Door regelmatig een beoordeling van de bedrijfsregeling uit te voeren, zorgen we ervoor dat je voldoet aan de nieuwste wet- en regelgeving. Dit zorgt voor juridische conformiteit en voorkomt mogelijke boetes.
 • Onze specialisten analyseren of de bedrijfsregeling optimaal is afgestemd op de behoeften van zowel werkgever als medewerker. Dit helpt ervoor te zorgen dat de voordelen voor beide partijen maximaal zijn.
 • Met een beoordeling van de bedrijfsregeling, identificeren we mogelijkheden om kosten te optimaliseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de bedrijfregeling.
 • We kijken vooruit en beoordelen of de bedrijfsregeling voldoende flexibiliteit biedt om in te spelen op veranderingen in de bedrijfsomgeving en wetgeving.

Investeer in de toekomst van jouw onderneming door te vertrouwen op Loondesk voor een gedegen beoordeling van jouw bedrijfsregeling. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult op maat.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Direct na ons eerste gesprek kwam ik erachter dat loonadministratie zo veel meer is dan ik dacht. Termen en begrippen waar ik nog nooit van had gehoord of over nagedacht, waren voor hen dagelijkse koek. Ik wist direct dat ik met échte experts te maken had en alles zonder zorgen over kon dragen. Voordat ik nu iets beslis of uitvoer, check ik het altijd even bij Loondesk. Dan weet ik zeker dat ik een geïnformeerde keuze maak.”

Alexandra Fulea CEO, Your BI

“Het open karakter van de adviseurs, hartelijkheid, meedenken, korte lijnen en advies. Daarnaast helpen zij ons bij het financiële stukje van de personeelsadministratie. Ook bij vragen over contracten en dergelijke weten zij ons altijd heel goed te adviseren. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Kristina Beljan Projectmanager, Domada B.V.

Actueel

15 februari 2024
Videopodcast deel 6: personeelshandboek

  Een personeelshandboek is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Het is meer dan een set regels, het fungeert als leidraad voor heldere communicatie en […]

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten voor de loonadministratie variëren van 5 tot 12,50 euro per loonstrook. Die verschillen in prijzen voor salarisadministratie komen door de aanvullende dienstverlening die wordt geleverd. Loondesk biedt net als andere kantoren een vaste prijs per loonstrook. Loondesk hanteert een scherp tarief per loonstrook op basis van staffel. Hoe meer werknemers je in dienst hebt, hoe meer loonstroken, des te lager de kosten voor loonadministratie per werknemer.


Lees meer

In Nederland bestaan specifieke regels over de bewaarplicht van de loonadministratie. Het is dan wel van belang dat je weet hoe lang je die loonadministratie moet bewaren. Iedere ondernemer in Nederland heeft een bewaarplicht van 7 jaar voor de loonadministratie. Ook wel de fiscale bewaarplicht loonadministratie genoemd.


Lees meer

Als je ervoor kiest om jouw loonadministratie uit te besteden, dan kun je dit ook doen bij een zzp’er. Ten opzichte van de zzp salarisadministrateur is een organisatie met meerdere teamleden wellicht aantrekkelijker. Omdat je hierbij alle kennis verzameld hebt. Daarnaast bij het uitvallen van de zzp’er, moet je direct op zoek naar een nieuwe. Bij een organisatie met een team is dit risico voor jou als klant een stuk kleiner. Omdat er hierbij meerdere teamleden zijn waar je op terug kunt vallen. Het grootste verschil tussen een ZZP salarisadministrateur en een bedrijf als Loondesk is wellicht de prijs.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews