Slimme arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden vormen de ruggengraat van een succesvol personeelsbeleid. Bijna 4 op de 5 mensen vinden secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijker dan een hoger salaris. Van de huidige medewerkers verkiest 79% goede secundaire arbeidsvoorwaarden boven salarisverhoging.

Maar wat als je niet alleen standaard arbeidsvoorwaarden wilt, maar arbeidsvoorwaarden die jouw organisatie onderscheiden en medewerkers écht aanspreken? Hier komt Loondesk in beeld. Met meer dan 60 jaar aan fiscale en administratieve ervaring, nemen wij de rol van traditionele HR-bureaus naar een hoger niveau. We bieden niet alleen algemene arbeidsvoorwaarden, maar creëren ook een wereld van flexibiliteit en personalisatie.

Loondesk ondersteunt daarom werkgevers in het opzetten van aantrekkelijke, persoonlijke arbeidsvoorwaarden. Een keuzepakket waarbij medewerkers jaarlijks zelf kiezen wat past in hun levensfase. Met dank aan de administratieve kennis maken de experts een keuzepakket op maat, wat past bij de bedrijfscultuur, de visie van de ondernemer én op papier.

De Kracht van arbeidsvoorwaarden door Loondesk:

 • Algemene Arbeidsvoorwaarden:
  Onze experts begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om heldere en eerlijke algemene arbeidsvoorwaarden te hebben. We zorgen ervoor dat de basis goed staat, met aandacht voor aspecten zoals salaris, vakantiedagen en werktijden.
 • Flexibele en Bijzondere Pakketten:
  Het is tijd om verder te denken dan standaardpakketten. Met onze hulp kunnen medewerkers kiezen uit een scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij hun individuele behoeften. Van thuiswerkmogelijkheden tot opleidingsbudgetten, de keuze is aan hen.
 • Onboardingsprogramma:
  Een vlotte start voor nieuwe medewerkers is van onschatbare waarde. Wij stellen een onboardingsprogramma op dat hen helpt zich snel thuis te voelen, en met een duidelijk begrip van jouw bedrijfscultuur en verwachtingen.
 • Personeelsfonds:
  Investeren in jouw medewerkers kan op vele manieren. Met ons personeelsfonds kun je unieke voordelen bieden, zoals gezondheidsinitiatieven, opleidingskansen of zelfs steun bij persoonlijke projecten.
 • De kracht van ervaring:
  Loondesk is geen traditioneel HR-bureau. Onze decennialange ervaring op het gebied van loonadministratie en personeelszaken, gecombineerd met onze ondernemende aanpak, stelt ons in staat om arbeidsvoorwaarden te creëren die resoneren met jouw organisatie en medewerkers.

Maak het verschil met een eigen pakket flexibele arbeidsvoorwaarden

Het gaat niet alleen om wat er op papier staat, maar om het creëren van een cultuur waar medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen. Loondesk staat naast je om arbeidsvoorwaarden te ontwerpen die de werkomgeving transformeren en de loyaliteit van jouw team vergroten.

Kortom, met Loondesk aan jouw zijde kun je vertrouwen op de diepgaande kennis en expertise die nodig is om arbeidsvoorwaarden te creëren die jouw organisatie onderscheiden en medewerkers motiveren. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe Loondesk jouw arbeidsvoorwaarden naar nieuwe hoogten kan tillen.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Met alle verschillende systemen zagen we door de bomen het bos niet meer. Overal moesten we steeds gegevens invoeren en aanpassen. Een heel tijdrovend en energievretend klusje. Bij Loondesk konden we alles in één systeem samenbrengen. Een stuk efficiënter en overzichtelijker! Daarnaast zijn zij echt onze rechterhand bij (vooral) het financiële stukje van de personeelsadministratie. Ook bij vragen over contracten en dergelijke weten zij ons altijd te helpen. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Gijs Verstappen Eigenaar, Tobrass

“Het open karakter van de adviseurs, hartelijkheid, meedenken, korte lijnen en advies. Daarnaast helpen zij ons bij het financiële stukje van de personeelsadministratie. Ook bij vragen over contracten en dergelijke weten zij ons altijd heel goed te adviseren. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Kristina Beljan Projectmanager, Domada B.V.

Actueel

12 oktober 2023
Zo Schrijf je een Goede Vacaturetekst

Het vinden van de juiste mensen voor je bedrijf begint met een uitnodigende en informatieve vacaturetekst. Bij Loondesk begrijpen we het belang van heldere communicatie, […]

12 oktober 2023
10 Slimme secundaire arbeidsvoorwaarden die medewerkers waarderen

Een succesvol bedrijf bouwt niet alleen op de kracht van zijn producten of diensten, maar ook op de tevredenheid en het welzijn van zijn medewerkers. […]

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten voor de loonadministratie variëren van 5 tot 12,50 euro per loonstrook. Die verschillen in prijzen voor salarisadministratie komen door de aanvullende dienstverlening die wordt geleverd. Loondesk biedt net als andere kantoren een vaste prijs per loonstrook. Loondesk hanteert een scherp tarief per loonstrook op basis van staffel. Hoe meer werknemers je in dienst hebt, hoe meer loonstroken, des te lager de kosten voor loonadministratie per werknemer.


Lees meer

In Nederland bestaan specifieke regels over de bewaarplicht van de loonadministratie. Het is dan wel van belang dat je weet hoe lang je die loonadministratie moet bewaren. Iedere ondernemer in Nederland heeft een bewaarplicht van 7 jaar voor de loonadministratie. Ook wel de fiscale bewaarplicht loonadministratie genoemd.


Lees meer

Als je ervoor kiest om jouw loonadministratie uit te besteden, dan kun je dit ook doen bij een zzp’er. Ten opzichte van de zzp salarisadministrateur is een organisatie met meerdere teamleden wellicht aantrekkelijker. Omdat je hierbij alle kennis verzameld hebt. Daarnaast bij het uitvallen van de zzp’er, moet je direct op zoek naar een nieuwe. Bij een organisatie met een team is dit risico voor jou als klant een stuk kleiner. Omdat er hierbij meerdere teamleden zijn waar je op terug kunt vallen. Het grootste verschil tussen een ZZP salarisadministrateur en een bedrijf als Loondesk is wellicht de prijs.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews