Loondesk - Specialist in Arbobeleid en Verzuimbeleid voor Ondernemers

Als ondernemer wil je grip en inzicht hebben op het verzuim in je organisatie. Een effectief arbobeleid en verzuimbeleid is daarbij van essentieel belang. Het opzetten en vastleggen hiervan is echter een complexe en tijdrovende zaak, waar vaktechnische kennis en ervaring onmisbaar zijn. Gelukkig staan de experts van Loondesk voor je klaar om je op diverse vlakken te ondersteunen bij het arbobeleid en verzuimbeleid.

Bij Loondesk begrijpen we dat een gezonde werkomgeving cruciaal is voor het succes van je organisatie. Daarom bieden we professionele begeleiding bij het opzetten en implementeren van een effectief arbobeleid en verzuimbeleid. Onze experts beschikken over de vereiste kennis en ervaring om je te adviseren en te ondersteunen op elk aspect van het beleid.

Als ondernemer wil je ook grip en inzicht hebben op het verzuim in de organisatie. Een belangrijk onderdeel is daarom het arbo- en verzuimbeleid. Het opzetten en vastleggen hiervan is een complexe en tijdrovende zaak waar vaktechnische kennis en ervaring onmisbaar is. De experts van Loondesk ondersteunen hierbij op diverse vlakken.

Bijvoorbeeld bij problemen omtrent een zieke medewerker maar ook de preventie van verzuim of het opstellen van informatie richting medewerkers. Zoals wat een werkgever van een medewerker mag verwachten maar ook wat dit andersom inhoudt. Loondesk kan sparren met de ondernemer over mogelijkheden om zijn positie als werkgever beter in te richten, zonder dat dit ten koste gaat aan zijn ondernemersvisie.

Waarom een arbobeleid en/of verzuimbeleid door Loondesk laten opstellen?

 • Onze deskundigheid en ervaring:
  Bij Loondesk zijn we doordrenkt van ervaring in loonadministratie en personeelszaken. Onze experts begrijpen de complexiteit van verzuim en de wet- en regelgeving die daarbij hoort. Door ons het beleid te laten opstellen, kun je vertrouwen op onze vakbekwaamheid en precisie.
 • Tijdsefficiëntie voor Jou:
  Het opstellen van een effectief verzuimbeleid vergt tijd en inzicht. Door dit proces aan Loondesk uit te besteden, kun je jouw kostbare tijd besteden aan jouw kernactiviteiten en het beheer van jouw bedrijf.
 • Verzuimbeleid op jouw Maat:
  Elk bedrijf is uniek en verdient een verzuimbeleid dat past bij zijn specifieke behoeften. Bij Loondesk leveren we geen standaardoplossingen. We analyseren jouw bedrijf, branche en cultuur om een op maat gemaakt beleid te creëren dat past bij jouw unieke omstandigheden.
 • Wet- en regelgeving conformiteit:
  Het naleven van de complexe wet- en regelgeving rondom verzuim is cruciaal om juridische problemen te voorkomen. Loondesk zorgt ervoor dat jouw verzuimbeleid volledig in overeenstemming is met de actuele arbeidswetten en voorschriften.
 • Optimale preventie:
  Een goed verzuimbeleid gaat niet alleen over reactie, maar ook over preventie. Loondesk kan je adviseren over het proactief aanpakken van verzuim door middel van gezondheid bevorderende maatregelen en strategieën.
 • Doorlopende ondersteuning:
  We staan niet alleen voor je klaar bij het opstellen van het verzuimbeleid, maar bieden ook doorlopende ondersteuning. Als specialisten zijn we beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en bij te dragen aan verbeteringen.
 • Richt je op jouw kernactiviteiten:
  Jouw hoofddoel is om jouw bedrijf te laten groeien en gedijen. Door het verzuimbeleid aan Loondesk over te laten, kun je jouw aandacht richten op jouw kernactiviteiten en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten stuwen.

Loondesk staat aan je zijde, niet alleen wanneer er verzuimproblemen zijn, maar ook bij het voorkomen van verzuim. Onze experts kunnen je ondersteunen bij het identificeren van mogelijke risicofactoren en het nemen van preventieve maatregelen om verzuim te verminderen. Daarnaast helpen we je bij het opstellen van duidelijke informatie voor je medewerkers, zodat zij weten wat er van hen verwacht wordt en wat zij van jou als werkgever kunnen verwachten.

Loondesk biedt persoonlijke ondersteuning die aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en dat er geen one-size-fits-all aanpak is als het gaat om arbo- en verzuimbeleid. Onze experts sparren met jou over mogelijkheden om je positie als werkgever optimaal in te richten, zonder dat dit ten koste gaat van jouw ondernemersvisie. Met onze vaktechnische kennis en ervaring bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie en doelen.

Loondesk – Jouw Partner in ziekteverzuimbeleid

Kies voor Loondesk als jouw specialist in arbobeleid en verzuimbeleid. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het opzetten en inrichten van een effectief beleid dat zorgt voor een gezonde en productieve werkomgeving. Met onze vakkundige begeleiding en persoonlijke aanpak kun je vertrouwen op een betrouwbare partner die jouw belangen als werkgever centraal stelt.

Ontdek vandaag nog hoe Loondesk je kan helpen bij het opstellen en implementeren van een succesvol arbo- en verzuimbeleid voor jouw organisatie!

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Volledig onwetend zijn we ooit begonnen met een budget-pakket voor de loonadministratie. Toen ontdekten we dat er overal haken en ogen aan zaten. Bij Loondesk kregen we transparantie en vakkundige mensen die ons op weg hielpen. Bij Loondesk krijg je voor een scherp tarief een écht totaalpakket waar alles in samen komt. En bij vragen weten ze altijd met een oplossing te komen.”

Carla Suijkerbuijk Horeca ondernemer & Eigenaresse, The Shoege

“Wij ervaren onze samenwerking met Loondesk als volgt: prettig, behulpzaam, kundig, vlot en betrouwbaar. Kortom wij zijn er erg tevreden over!”

Bert Slingerland Supermarktondernemer, Jumbo Slingerland

Actueel

15 februari 2024
Videopodcast deel 6: personeelshandboek

  Een personeelshandboek is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Het is meer dan een set regels, het fungeert als leidraad voor heldere communicatie en […]

Veelgestelde vragen

Een preventief ziekteverzuimbeleid is een strategie die is ontworpen om ziekteverzuim binnen een organisatie te minimaliseren door proactief in te spelen op potentiële oorzaken van afwezigheid. In plaats van alleen te reageren wanneer medewerkers ziek worden, richt een preventief ziekteverzuimbeleid zich op het voorkomen van gezondheidsproblemen en het creëren van een gezonde werkomgeving.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews