Een efficiënte gesprekkencyclus – Loondesk

Als ondernemer begrijp je dat het voeren van regelmatige gesprekken met medewerkers essentieel is voor de groei en ontwikkeling van je organisatie. Bij Loondesk begrijpen we ook dat je tijd als ondernemer kostbaar is en dat je een efficiënte aanpak nodig hebt voor de gesprekkencyclus. Daarom staan wij klaar om je efficiënt te ondersteunen bij het opzetten en inrichten van een effectieve gesprekkencyclus die waarde toevoegt aan je organisatie. Daarnaast is er de laatste jaren steeds meer aandacht voor de mate van bevlogenheid van de medewerkers. Het is daarom verstandig om de gesprekkencyclus hierop af te stemmen. Het opnemen van bevlogenheid in de gesprekkencyclus biedt een gestructureerde aanpak om deze waardevolle eigenschap te koesteren en te bevorderen. Door bevlogenheid regelmatig te bespreken, kun je een cultuur van betrokkenheid en prestatie opbouwen die past bij het karakter van jouw medewerkers. Loondesk helpt je hier graag bij.

Een efficiënte gesprekkencyclus biedt ondernemers tal van voordelen, waaronder:

 • Tijdswinst
  Door een gestroomlijnd proces voor de gesprekkencyclus kun je kostbare tijd besparen. Loondesk helpt je bij het creëren van een efficiënt proces, waarbij we de benodigde documentatie, tools en templates leveren die je nodig hebt voor effectieve gesprekken met medewerkers.
 • Effectieve communicatie
  Met een goed gestructureerde gesprekkencyclus zorg je voor effectieve communicatie met je medewerkers. Loondesk helpt je bij het opstellen van heldere richtlijnen en gespreksformats, waardoor de communicatie gestroomlijnd en doelgericht verloopt.
 • Groei en ontwikkeling
  Een efficiënte gesprekkencyclus biedt ondernemers de mogelijkheid om de groei en ontwikkeling van medewerkers effectief te ondersteunen. Loondesk voorziet je van de benodigde tools en expertise om ontwikkelingsplannen op te stellen en medewerkers te begeleiden bij het behalen van hun doelen.

Ondernemers zijn altijd op zoek om zaken slimmer aan te pakken. Scherp te zijn op tijd en kosten. Loondesk heeft als doel om processen rondom personeel, zoals een gesprekkencyclus in HR, zo efficiënt mogelijk te maken.

 • Maatwerk oplossingen
  We passen onze ondersteuning aan op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Of je nu een gestroomlijnde gesprekstructuur nodig hebt, begeleiding bij het stellen van doelen, of coaching voor leidinggevenden, Loondesk biedt maatwerk oplossingen die efficiënt aansluiten bij jouw wensen.
 • Praktische tools en templates
  We voorzien je van praktische tools en templates om de gesprekkencyclus efficiënt te ondersteunen. Denk hierbij aan gespreksverslagen, evaluatieformulieren en ontwikkelingsplannen die je tijd besparen en de kwaliteit van de gesprekken verhogen.
 • Expertise en advies
  Onze ervaren HR-professionals staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en begeleiding bij het opzetten en inrichten van een efficiënte gesprekkencyclus. We delen graag onze kennis en best practices om ervoor te zorgen dat je optimaal profiteert van de gesprekken met je medewerkers.

Gesprekkencyclus: HR en Loondesk werken samen

Bovendien begrijpt Loondesk dat sommige organisaties al een interne HR-medewerker of HR-afdeling hebben die betrokken is bij de personeelszaken. In dat geval kunnen we naadloos samenwerken met je bestaande HR-team om de gesprekkencyclus op te zetten en te implementeren.

Onze samenwerking met jouw HR-medewerker of -afdeling is gebaseerd op wederzijds begrip en gedeelde expertise. We luisteren naar de specifieke behoeften van jouw organisatie en werken nauw samen om een gesprekkencyclus HR te creëren die volledig aansluit bij jouw bedrijfscultuur, doelstellingen en HR-processen.

Of je nu behoefte hebt aan advies bij het ontwikkelen van gespreksrichtlijnen, hulp bij het opstellen van evaluatieformulieren of ondersteuning bij de training van leidinggevenden, Loondesk biedt flexibele ondersteuning op maat. We zorgen ervoor dat de samenwerking soepel verloopt en dat jouw HR-medewerker of -afdeling volledig betrokken is bij het opzetten en uitvoeren van de gesprekkencyclus.

Met onze gecombineerde expertise en nauwe samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat jouw gesprekkencyclus voldoet aan de specifieke behoeften van je organisatie en bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van je medewerkers.

Loondesk is jouw partner voor efficiënte ondersteuning bij de gesprekkencyclus in HR. Met onze expertise en praktische aanpak zorgen we ervoor dat je gesprekkencyclus in HR gestroomlijnd en waardevol is. Bespaar kostbare tijd en creëer een gestructureerd proces voor waardevolle gesprekken met medewerkers.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Met alle verschillende systemen zagen we door de bomen het bos niet meer. Overal moesten we steeds gegevens invoeren en aanpassen. Een heel tijdrovend en energievretend klusje. Bij Loondesk konden we alles in één systeem samenbrengen. Een stuk efficiënter en overzichtelijker! Daarnaast zijn zij echt onze rechterhand bij (vooral) het financiële stukje van de personeelsadministratie. Ook bij vragen over contracten en dergelijke weten zij ons altijd te helpen. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Gijs Verstappen Eigenaar, Tobrass

“Ons contactpersoon is super aardig en behulpzaam. Het portaal van Loondesk is overzichtelijk en alles rondom de medewerkers en administratie is makkelijk te vinden. Daarnaast is er tegenwoordig een extra beveiliging om erin te komen, heel fijn!”

Filiz Onal-Guzel Human Resources, Afbouw Renovatie Groep Best

Actueel

15 februari 2024
Videopodcast deel 6: personeelshandboek

  Een personeelshandboek is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Het is meer dan een set regels, het fungeert als leidraad voor heldere communicatie en […]

Veelgestelde vragen

Het simpele en korte antwoord is: nee. Er is geen wet die voorschrijft dat je dit moet doen. In sommige cao’s staat wel beschreven dat je samen jaarlijks om tafel moet. Dan kun je de functionerings- en/of beoordelingsgesprekken wel als verplicht zien.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews