Administratiekantoren

Steeds meer administratiekantoren begrijpen dat loonadministratie een bijzonder complex vak kan zijn. Jouw klanten zijn net als jij ondernemer. Willen dat het goed geregeld is voor een scherpe prijs. Dat is wat Loondesk voor jou ook kan doen. We nemen alle loonadministratie uit handen. Van loonstroken tot contracten. Automatiseren alles voor je. Zo heb je altijd toegang tot belangrijke documenten en informatie. Zodat je nog efficiënter kunt werken en nóg beter jouw klanten kan ontzorgen.

Loonadministratie, een vak apart

Loonadministratie. Een vak waar je een expert bij nodig hebt. Want dit kan namelijk een complex verhaal zijn. Bruto- en nettoloonberekeningen, jaaropgaven en een aangifte loonheffingen. De fiscale en sociale wet- en regelgeving die steeds veranderen. Een hele opgave aan activiteiten, die je ook nog geld kunnen kosten, inclusief de boetes van de Belastingdienst.

Bij Loondesk hebben wij een team van experts voor je klaar staan. Waar iedere expert zijn eigen expertise heeft. Daarom is geen CAO of branche bij ons onbekend. Wij verlonen meer dan 15.000 loonstroken per maand voor heel veel ondernemers én administratiekantoren. Waarmee wij een hoop lastig en tijdrovend werk uit handen nemen. Loondesk is een betrouwbaar expert voor alles rondom lonen en personeel. Loonadministratie is onze basis, deze kennis en informatie brengen onze meerwaarde. Door gebruik te laten maken van deze geautomatiseerde informatie kunnen de experts van Loondesk efficiënter en effectiever meters maken op andere vlakken rondom personeel.

Van arbeidsvoorwaarden tot verzuimbeleid. Maar ook complexere zaken als pensioenen en subsidies. We begeleiden gesprekkencycli en detacheren HR-adviseurs. Samen bepalen we welke expertises jouw bedrijf nodig heeft. Korte lijnen, betrouwbare ondersteuning. Zonder extra schakels, allemaal onder één dak.

Nieuwsgierig geworden naar het uitbesteden van de loonadministratie? Neem contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag wat de mogelijkheden zijn.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Het open karakter van de adviseurs, hartelijkheid, meedenken, korte lijnen en advies. Daarnaast helpen zij ons bij het financiële stukje van de personeelsadministratie. Ook bij vragen over contracten en dergelijke weten zij ons altijd heel goed te adviseren. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Kristina Beljan Projectmanager, Domada B.V.

“Met alle verschillende systemen zagen we door de bomen het bos niet meer. Overal moesten we steeds gegevens invoeren en aanpassen. Een heel tijdrovend en energievretend klusje. Bij Loondesk konden we alles in één systeem samenbrengen. Een stuk efficiënter en overzichtelijker! Daarnaast zijn zij echt onze rechterhand bij (vooral) het financiële stukje van de personeelsadministratie. Ook bij vragen over contracten en dergelijke weten zij ons altijd te helpen. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Gijs Verstappen Eigenaar, Tobrass

Actueel

15 februari 2024
Videopodcast deel 6: personeelshandboek

  Een personeelshandboek is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Het is meer dan een set regels, het fungeert als leidraad voor heldere communicatie en […]

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten voor de loonadministratie variëren van 5 tot 12,50 euro per loonstrook. Die verschillen in prijzen voor salarisadministratie komen door de aanvullende dienstverlening die wordt geleverd. Loondesk biedt net als andere kantoren een vaste prijs per loonstrook. Loondesk hanteert een scherp tarief per loonstrook op basis van staffel. Hoe meer werknemers je in dienst hebt, hoe meer loonstroken, des te lager de kosten voor loonadministratie per werknemer.


Lees meer

In Nederland bestaan specifieke regels over de bewaarplicht van de loonadministratie. Het is dan wel van belang dat je weet hoe lang je die loonadministratie moet bewaren. Iedere ondernemer in Nederland heeft een bewaarplicht van 7 jaar voor de loonadministratie. Ook wel de fiscale bewaarplicht loonadministratie genoemd.


Lees meer

Als je ervoor kiest om jouw loonadministratie uit te besteden, dan kun je dit ook doen bij een zzp’er. Ten opzichte van de zzp salarisadministrateur is een organisatie met meerdere teamleden wellicht aantrekkelijker. Omdat je hierbij alle kennis verzameld hebt. Daarnaast bij het uitvallen van de zzp’er, moet je direct op zoek naar een nieuwe. Bij een organisatie met een team is dit risico voor jou als klant een stuk kleiner. Omdat er hierbij meerdere teamleden zijn waar je op terug kunt vallen. Het grootste verschil tussen een ZZP salarisadministrateur en een bedrijf als Loondesk is wellicht de prijs.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van de reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van de reviews