Een betrouwbare partner voor HR advies

Bij Loondesk begrijpen we dat een goed georganiseerde HR-dienstverlening essentieel is voor het succes van je bedrijf. Bij veel ondernemingen is het onderdeel personeelszaken gesplitst van de afdeling HR. Ze werken los van elkaar, terwijl ze juist het verschil kunnen maken als ze intensief samen werken en sparren. Een samenwerking die ondernemers zelfs geld kan besparen. Bijvoorbeeld op het gebied van subsidies en premies. Loondesk brengt juist de HR afdeling en personeelszaken samen voor de ondernemer.

We streven ernaar om betrouwbare ondersteuning te bieden die je in staat stelt om je te richten op groei en ontwikkeling. Met onze expertise en efficiënte aanpak zorgen we ervoor dat je HR-processen soepel verlopen, terwijl je meer verdient. Dat noemen wij HR advies op ondernemersniveau. Meedenken in goed werkgeverschap.

Met onze uitgebreide kennis en informatie op het gebied van loonadministratie brengen we waardevolle meerwaarde. Door gebruik te maken van deze informatie kunnen de experts van Loondesk efficiënter en effectiever HR advies geven en ondersteunen op andere vlakken rondom personeel. En die efficiëntie vertaalt zich in onze prijzen, waardoor jij als ondernemer meer kunt verdienen.

Van arbeidsvoorwaarden tot verzuimbeleid en complexere zaken zoals pensioenen en subsidies – bij Loondesk begeleiden we je bij alle aspecten van personeelszaken. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om HR advies op maat te bieden. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom werken we samen om te bepalen welke expertises jouw bedrijf nodig heeft.

Waarom HR uitbesteden aan Loondesk?

  • Een team neemt de verantwoordelijkheid op zich. Dit betekent dat er altijd een expert bereikbaar en bereikbaar is. Zo garanderen we continuïteit voor een ondernemer.
  • De experts van Loondesk niet alleen naar wat op papier klopt, maar ook wat voor jou het beste past. Met hun HR advies beantwoorden ze de vragen die een ondernemer morgen kan stellen.
  • Met onze 60 jaar kennis en ervaring uit de loonadministratie kunnen we andere expertises efficiënt in te zetten. Al jaren geven we zo effectief HR advies aan ondernemers door het hele land.
  • Het uitbesteden van HR aan Loondesk betekent een wederzijdse verantwoordelijkheid. Het zijn en blijven de medewerkers van de ondernemer, maar wij geloven in samenwerking met tweerichtingsverkeer.
  • Alle schakels worden door Loondesk onder één dak samengebracht. Het uitbesteden van HR ligt vanaf dan in de handen van één partij.

Uitbesteden van Personeelszaken en HR Administratie

Bij Loondesk kun je erop vertrouwen dat alles in goede handen is. Wij bieden de mogelijkheid om personeelszaken en HR administratie volledig uit te besteden, zodat je je kunt focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijfsvoering. Met korte lijnen en betrouwbare ondersteuning zorgen we ervoor dat je toegang hebt tot de benodigde expertise, allemaal onder één dak en zonder extra schakels. Wanneer het nodig is, bieden de experts aanvullend HR advies.

Benieuwd naar de meerwaarde van ons HR advies en de voordelen van samenwerken met Loondesk? Neem contact met ons op.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Volledig onwetend zijn we ooit begonnen met een budget-pakket voor de loonadministratie. Toen ontdekten we dat er overal haken en ogen aan zaten. Bij Loondesk kregen we transparantie en vakkundige mensen die ons op weg hielpen. Bij Loondesk krijg je voor een scherp tarief een écht totaalpakket waar alles in samen komt. En bij vragen weten ze altijd met een oplossing te komen.”

Carla Suijkerbuijk Horeca ondernemer & Eigenaresse, The Shoege

“Loonadministratie deden we er altijd als een dienstverlening ‘bij’. Toen Loondesk in beeld kwam ontdekten we dat er veel zorgen bij ons weggenomen konden worden, waarbij de continuïteit erg gewaarborgd wordt.”

Joyce Kleijngeld Eigenaresse, Administratiekantoor Kleijngeld

Actueel

15 februari 2024
Videopodcast deel 6: personeelshandboek

  Een personeelshandboek is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Het is meer dan een set regels, het fungeert als leidraad voor heldere communicatie en […]

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten voor de loonadministratie variëren van 5 tot 12,50 euro per loonstrook. Die verschillen in prijzen voor salarisadministratie komen door de aanvullende dienstverlening die wordt geleverd. Loondesk biedt net als andere kantoren een vaste prijs per loonstrook. Loondesk hanteert een scherp tarief per loonstrook op basis van staffel. Hoe meer werknemers je in dienst hebt, hoe meer loonstroken, des te lager de kosten voor loonadministratie per werknemer.


Lees meer

In Nederland bestaan specifieke regels over de bewaarplicht van de loonadministratie. Het is dan wel van belang dat je weet hoe lang je die loonadministratie moet bewaren. Iedere ondernemer in Nederland heeft een bewaarplicht van 7 jaar voor de loonadministratie. Ook wel de fiscale bewaarplicht loonadministratie genoemd.


Lees meer

Als je ervoor kiest om jouw loonadministratie uit te besteden, dan kun je dit ook doen bij een zzp’er. Ten opzichte van de zzp salarisadministrateur is een organisatie met meerdere teamleden wellicht aantrekkelijker. Omdat je hierbij alle kennis verzameld hebt. Daarnaast bij het uitvallen van de zzp’er, moet je direct op zoek naar een nieuwe. Bij een organisatie met een team is dit risico voor jou als klant een stuk kleiner. Omdat er hierbij meerdere teamleden zijn waar je op terug kunt vallen. Het grootste verschil tussen een ZZP salarisadministrateur en een bedrijf als Loondesk is wellicht de prijs.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews