Arbeidsvoorwaardenpakket

Hoe aantrekkelijk zijn jouw arbeidsvoorwaarden?

Laat medewerkers hun eigen pakket samenstellen

Bijna 4 op de 5 mensen kiest eerder voor betere arbeidsvoorwaarden dan een salarisverhoging

Een goed salaris is niet meer de belangrijkste reden om ergens te komen werken. Of vooral: ergens te blijven werken. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden maken het verschil.

Medewerkers willen een betrokken werkgever. Een baas die meekijkt naar ze wat nodig hebben in hun levensfase. Meer vrije tijd, flexibele uren of financiële meevallers bijvoorbeeld.

“Concertkaartjes declareren, hulp bij de aankoop van mijn eerste huis of een volledig ingerichte thuiswerkplek. Ik kies ieder jaar mijn eigen arbeidsvoorwaarden. Afgestemd op waar ik op dat moment behoefte aan heb.”

Hoe werkt dit?

Tijdens een persoonlijke brainstormsessie van twee uur gaan de HR experts van Loondesk met jou in gesprek. Wie zijn de medewerkers? Wat vinden ze belangrijk? We bespreken de bedrijfscultuur en de werksfeer. We willen namelijk jou als werkgever de mogelijkheid geven om arbeidsvoorwaarden op te stellen die passen in jullie DNA. 

Daarna gaat het team van Loondesk aan de slag. De experts gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen jullie branche en bedrijf. Maar ook: wat is er fiscaal gezien precies mogelijk? Het team bekijkt uitgebreid diverse opties en stelt deze aan jou als werkgever voor in de vorm van een eigen pakket.

Is het pakket naar wens? Of zijn er nog wijzigingen die je wenst. Dan gaat Loondesk de keuzes omzetten naar een nieuwe arbeidsvoorwaardenregeling en deze fiscaal toetsen, zodat jij als werkgever geen werk hebt aan de complexe wet- en regelgeving.

Loondesk stelt de nieuwe arbeidsvoorwaardenregeling op en kan indien gewenst ook meedenken in de manier van lanceren. Wil je bijvoorbeeld het creatieve team van Loondesk mee laten denken over een bepaald thema? Of misschien wel de vormgeving en de presentatie hiervan? Loondesk denkt graag met je mee.

Wat zijn de kosten?

  • Loondesk wil vooral werkgevers de mogelijkheid geven om hier eens over na te denken. Daarom bieden wij tot en met december 2024 de brainstormsessie aan voor maar €95,-.
  • Na de brainstormsessie overtuigd? En wil je deze ideeën graag in de praktijk brengen, maar dan wel zonder daar zelf veel werk aan te hebben? Dan biedt Loondesk dit aan voor een speciale prijs tot en met december 2024. Wij nemen dit volledig voor je uit handen voor een prijs van € 3.950,-.

Vragen over de toepassing hiervan? Of meer informatie? Neem contact op met ons. Wij leggen het graag uit.

 

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Loonadministratie deden we er altijd als een dienstverlening ‘bij’. Toen Loondesk in beeld kwam ontdekten we dat er veel zorgen bij ons weggenomen konden worden, waarbij de continuïteit erg gewaarborgd wordt.”

Joyce Kleijngeld Eigenaresse, Administratiekantoor Kleijngeld

“Direct na ons eerste gesprek kwam ik erachter dat loonadministratie zo veel meer is dan ik dacht. Termen en begrippen waar ik nog nooit van had gehoord of over nagedacht, waren voor hen dagelijkse koek. Ik wist direct dat ik met échte experts te maken had en alles zonder zorgen over kon dragen. Voordat ik nu iets beslis of uitvoer, check ik het altijd even bij Loondesk. Dan weet ik zeker dat ik een geïnformeerde keuze maak.”

Alexandra Fulea CEO, Your BI

Actueel

15 februari 2024
Videopodcast deel 6: personeelshandboek

  Een personeelshandboek is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Het is meer dan een set regels, het fungeert als leidraad voor heldere communicatie en […]

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten voor de loonadministratie variëren van 5 tot 12,50 euro per loonstrook. Die verschillen in prijzen voor salarisadministratie komen door de aanvullende dienstverlening die wordt geleverd. Loondesk biedt net als andere kantoren een vaste prijs per loonstrook. Loondesk hanteert een scherp tarief per loonstrook op basis van staffel. Hoe meer werknemers je in dienst hebt, hoe meer loonstroken, des te lager de kosten voor loonadministratie per werknemer.


Lees meer

In Nederland bestaan specifieke regels over de bewaarplicht van de loonadministratie. Het is dan wel van belang dat je weet hoe lang je die loonadministratie moet bewaren. Iedere ondernemer in Nederland heeft een bewaarplicht van 7 jaar voor de loonadministratie. Ook wel de fiscale bewaarplicht loonadministratie genoemd.


Lees meer

Als je ervoor kiest om jouw loonadministratie uit te besteden, dan kun je dit ook doen bij een zzp’er. Ten opzichte van de zzp salarisadministrateur is een organisatie met meerdere teamleden wellicht aantrekkelijker. Omdat je hierbij alle kennis verzameld hebt. Daarnaast bij het uitvallen van de zzp’er, moet je direct op zoek naar een nieuwe. Bij een organisatie met een team is dit risico voor jou als klant een stuk kleiner. Omdat er hierbij meerdere teamleden zijn waar je op terug kunt vallen. Het grootste verschil tussen een ZZP salarisadministrateur en een bedrijf als Loondesk is wellicht de prijs.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews