Veelgestelde vragen

Wat zijn de gemiddelde kosten of prijzen voor salarisadministratie?

Als werkgever ben je verplicht om jouw medewerkers een eerlijke beloning te geven voor hun werk. Het is daarom belangrijk om dit goed te regelen. Je wilt absoluut niet voor verrassingen komen te staan. Denk hierbij aan wijzigingen in de wet- en regelgeving. Deze kunnen namelijk niet alleen ingrijpend, maar ook ingewikkeld zijn. Het is voor veel ondernemers daarom een verstandige keuze om dit uit handen te geven. De kosten voor salarisadministratie drukken zich uit in meer dan euro’s. Denk aan alle uren die erin gaan zitten. Het uitzoeken van de juiste wet- en regelgeving. Kennis die je wellicht niet direct in huis hebt. Daarom is voor veel ondernemers een goede optie om dit uit te besteden. Vaak worden de kosten voor de salarisadministratie dan pas duidelijk. Want er bestaan grote misverstanden over de prijzen voor salarisadministratie.

Uitbesteden lijkt namelijk duurder dan zelf doen, als je alleen naar de directe kosten kijkt. Maar er zijn ook verborgen kosten voor salarisadministratie. En dat kost allemaal extra tijd. Tijd die je liever besteed aan ondernemen, wat uiteindelijk geld oplevert. Maar wat zijn de kosten voor het uitbesteden van de salarisadministratie?

Gemiddelde kosten loonadministratie

De kosten van salarisadministratie gaan verder dan de euro’s die je uitgeeft met loonstrook. Als je ervoor kiest om dit zelf te doen, neem dan ook mee dat je hier iemand voor in dienst neemt. Dat diegene hier waarschijnlijk veel tijd voor nodig heeft om het goed te doen. Bij fouten kost het je ook nog extra geld. Met boetes en eventuele naheffingen. Zo kunnen de kosten voor de salarisadministratie al snel oplopen als je ervoor kiest om dit zelf te doen.

Veel prijzen voor salarisadministratie zijn afhankelijk van de grootte van jouw onderneming. De kosten van het uitbesteden van de salarisadministratie zijn afhankelijk van het aantal medewerkers dat je bedrijf heeft. Dat houdt in dat de kosten loonadministratie per medewerker lager worden wanneer je meer werknemers hebt. Vaak geldt een vast tarief per loonstrook, wat op basis van staffel wordt berekend. De gemiddelde kosten voor de loonadministratie variëren van 5 tot 12,50 euro per loonstrook. Die verschillen in prijzen voor salarisadministratie komen door de aanvullende dienstverlening die wordt geleverd.

Als ondernemer wil je weten waar je aan toe bent. Daarom geven wij jou graag een persoonlijk advies. Afgestemd op jouw onderneming en jouw medewerkers. Bij Loondesk hanteren wij een vaste prijs per loonstrook op basis van staffel. Voor dit bedrag nemen wij de complete verloningen uit handen en geven aanvullend personeelsadvies. Wanneer er dus vragen zijn, staat er een team voor je klaar. Je betaalt deze kosten voor de complete salarisadministratie. Geen verrassingen dus. Een complete prijs voor een correct product en een brede dienst. Of zoals wij graag zeggen: Zorgeloos goed geregeld voor een scherpe prijs.

Aanvullende diensten

Verder is het niet ongebruikelijk dat je als werkgever een vast bedrag per jaar of per maand betaalt, naast de tarieven per loonstrook. Bij Loondesk komt dit juist allemaal samen. In de kosten voor salarisadministratie zit bij ons een compleet dienstenpakket. Heb je nog vragen over je medewerkers of de verloningen? Dan helpen wij je graag. Wij vinden dat dit een onmisbaar onderdeel is van de salarisadministratie. Juist omdat de salarisadministratie ingewikkeld en tijdrovend kan zijn wil je snel en duidelijk antwoord. Zonder direct jezelf in extra kosten voor de salarisadministratie te jagen.

Wanneer er aanvullend personeelsadvies nodig is voor de grotere vraagstukken zijn wij er ook. Hiervoor geldt een vast uurtarief waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen een assistent en senior salarisadministrateur. Deze kosten voor salarisadministratie bij Loondesk vertalen zich in een slim en efficiënt systeem en vakkundige mensen. Die prijzen voor salarisadministratie bespreken wij graag met een kopje koffie. Omdat we persoonlijk willen uitleggen waar deze kosten voor salarisadministratie vandaan komen.

Een team aan experts

Die kosten voor de salarisadministratie bij ons staan voor meer dan alleen het portaal. Bij Loondesk staat er een team voor je klaar. Een team van experts die van salarisadministratie hun vak hebben gemaakt. Hun efficiëntie en ervaring verdienen de kosten voor de salarisadministratie direct voor je terug. Daarnaast staat dit team altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Geven duidelijke uitleg in jouw taal.

Referenties over onze prijzen voor salarisadministratie?

Of de kosten voor het uitbesteden van de salarisadministratie het waard zijn? Onze eigen klanten kunnen je dat bevestigen. Bekijk onze referenties en lees hun ervaringen met Loondesk en onze kosten voor de salarisadministratie.

Benieuwd wat jouw kosten zijn voor de salarisadministratie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij leggen je alles uit. Lichten de prijzen voor salarisadministratie toe en bespreken jouw vraagstukken onder het genot van een kopje koffie.

 

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Ons contactpersoon is super aardig en behulpzaam. Het portaal van Loondesk is overzichtelijk en alles rondom de medewerkers en administratie is makkelijk te vinden. Daarnaast is er tegenwoordig een extra beveiliging om erin te komen, heel fijn!”

Filiz Onal-Guzel Human Resources, Afbouw Renovatie Groep Best

“Wij ervaren onze samenwerking met Loondesk als volgt: prettig, behulpzaam, kundig, vlot en betrouwbaar. Kortom wij zijn er erg tevreden over!”

Bert Slingerland Supermarktondernemer, Jumbo Slingerland
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews