HR en Personeelsadvies

HR en Personeelsadvies

Wanneer jij het nodig hebt

Ons vak draait om mensen, daarom weten wij hoe belangrijk werknemers zijn. En omdat iedere organisatie anders is, wil je personeelsadvies op maat. Wij geven personeelsadvies een vertrouwd gezicht. Een vast aanspreekpunt voor al jouw personeelsvragen. Ons personeelsadvies is gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. Naast de vaste salarisadministratie bieden wij daarom voor een vaste scherpe prijs aanvullend personeelsadvies. Voor ieder vraagstuk hebben wij een specialist in huis. Dat is Loondesk Personeelsadviesbureau.

Meer dan 15 jaar ervaring – Loondesk Personeelsadviesbureau

Iedere onderneming met medewerkers kent lastige keuzes, in onze 15 jaar hebben we al heel veel van die keuzes voorbij zien komen. Vragen over de salarisadministratie, verzuim, verzekeringen, contracten en zelfs arbeidsvoorwaarden. Want naast ons personeelsadviesbureau verwerken wij meer dan 10.000 verloningen per maand. Maar waar verloningen plaatsvinden, zijn er ook vragen. Groot of klein. En ook dat is personeelsadvies.

Loonadministratie is voor veel ondernemers een bijzaak. Het moet ‘gewoon’ kloppen. Personeelsadvies wordt pas gevraagd als het nodig is. Voor ons is het ons vak. Een serieus vak wat écht thuis hoort bij een specialist. Die personeelsadvies op maat kan geven naast de loonadministratie. Loonstroken en contracten in jouw taal kan uitleggen. Met dezelfde passie als die jij hebt voor jouw onderneming. Want de loonadministratie is zeker geen copy paste verhaal. Want iedere onderneming heeft zijn eigen voorwaarden. Van CAO’s tot pensioenen. Afhankelijk van de branche. Daar hoort ook personeelsadvies bij. Loondesk is gespecialiseerd in loon- en contractverwerking voor verschillende branches. Wij geven personeelsadvies voor MKB, maar ook grote horeca en supermarktketens. Dit doen we in teams en al jarenlang voor ondernemers door het hele land.

Omdat wij weten wat er speelt en wat er nodig is geven bij personeelsadvies naast onze producten. Want wanneer het écht lastig is, dan wil je een onafhankelijk personeelsadviesbureau inschakelen. Ook dan kunnen wij helpen. Want wij geven antwoord op al jouw personeelsvragen.

Bij Loondesk vind je alles onder één dak. Van loonadministratie tot contractverwerking én personeelsadvies. Alles zorgeloos goed geregeld voor een scherpe prijs.

Personeelsadvies op maat

Wanneer het om jouw mensen gaat wil je een persoonlijk en vertrouwd gezicht hebben. Personeelsadvies op maat, wat past bij jouw mensen en jouw organisatie. Daarom bieden wij een vast aanspreekpunt voor al jouw personeelsvragen. En weten we het zelf niet? Dan kent ons personeelsadviesbureau een groot netwerk van specialisten.

We waarborgen de kennis binnen Loondesk. Door onze mensen te blijven opleiden, ons portaal te blijven optimaliseren, het netwerk uit te blijven breiden, waardoor we als team de juiste kennis altijd paraat hebben. Zo garanderen wij kwalitatief personeelsadvies.

Doordat we zo veel ervaring en kennis in huis hebben, kunnen we verder kijken dan loonstroken en contracten. Meedenken over alle onderdelen van jouw personeelszaken. Concreet en nuttig personeelsadvies geven.

Wij denken graag met je mee. En terwijl de halve wereld liever met elkaar mailt dan elkaar spreekt, bellen wij liever. Of nog beter, we zien elkaar. Onder het genot van een lekker kopje koffie. Zo geven wij onze dienstverlening een betrouwbaar gezicht. Want als het om personeelsadvies gaat, dan wil je spreken met mensen.

Meer weten over het personeelsadvies van Loondesk? Neem dan contact met ons op.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Het open karakter van de adviseurs, hartelijkheid, meedenken, korte lijnen en advies. Daarnaast helpen zij ons bij het financiële stukje van de personeelsadministratie. Ook bij vragen over contracten en dergelijke weten zij ons altijd heel goed te adviseren. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Kristina Beljan Projectmanager, Domada B.V.

“Loonadministratie deden we er altijd als een dienstverlening ‘bij’. Toen Loondesk in beeld kwam ontdekten we dat er veel zorgen bij ons weggenomen konden worden, waarbij de continuïteit erg gewaarborgd wordt.”

Joyce Kleijngeld Eigenaresse, Administratiekantoor Kleijngeld

Cases

2 mei 2022
Meerdere vestigingen

Een ondernemer heeft een groothandel in wijnen en sterke dranken. Hij verkoopt zijn producten aan horecaleveranciers. Hij besluit om twee vestigingen te openen om zijn […]

4 april 2022
Een meewerkend kind in het bedrijf

Er zijn veel ondernemers die hun kinderen laten meewerken in de onderneming. Soms omdat ze de handjes goed kunnen gebruiken of misschien wel de ideale […]

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten voor de loonadministratie variëren van 5 tot 12,50 euro per loonstrook. Die verschillen in prijzen voor salarisadministratie komen door de aanvullende dienstverlening die wordt geleverd. Loondesk biedt net als andere kantoren een vaste prijs per loonstrook. Loondesk hanteert een scherp tarief per loonstrook op basis van staffel. Hoe meer werknemers je in dienst hebt, hoe meer loonstroken, des te lager de kosten voor loonadministratie per werknemer.


Lees meer

In Nederland bestaan specifieke regels over de bewaarplicht van de loonadministratie. Het is dan wel van belang dat je weet hoe lang je die loonadministratie moet bewaren. Iedere ondernemer in Nederland heeft een bewaarplicht van 7 jaar voor de loonadministratie. Ook wel de fiscale bewaarplicht loonadministratie genoemd.


Lees meer

Als je ervoor kiest om jouw loonadministratie uit te besteden, dan kun je dit ook doen bij een zzp’er. Ten opzichte van de zzp salarisadministrateur is een organisatie met meerdere teamleden wellicht aantrekkelijker. Omdat je hierbij alle kennis verzameld hebt. Daarnaast bij het uitvallen van de zzp’er, moet je direct op zoek naar een nieuwe. Bij een organisatie met een team is dit risico voor jou als klant een stuk kleiner. Omdat er hierbij meerdere teamleden zijn waar je op terug kunt vallen. Het grootste verschil tussen een ZZP salarisadministrateur en een bedrijf als Loondesk is wellicht de prijs.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews