NIRPA-keurmerk

Loondesk krijgt NIRPA-keurmerk

Loondesk heeft het keurmerk van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) gekregen. Dat houdt in dat onze kennis en vaardigheden op het gebied van salarisadministratie goed zijn én blijven.

Om de certificering te behalen, hebben onze salarisadministrateurs een vakopleiding gevolgd. 11 collega’s hebben hun examen al afgelegd en behaald. De overige 5 zijn nog bezig met de opleiding en zullen snel volgen.

“We zijn ontzettend blij met het keurmerk van NIRPA. Onze klanten komen bij ons om alles uit handen te geven aan experts en willen dan de zekerheid hebben dat het goed geregeld is”, geeft onze directeur, Karin van Zoggel, aan.

“Deze erkende certificering is een extra bevestiging van kwaliteit en betrouwbaarheid voor onze klanten. Het is ook een teken dat we investeren in de vakkennis van onze medewerkers, zodat zij volledig de kans krijgen om hun expertise te verdiepen en up-to-date te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen. Een mooie stap als werkgever én een toegevoegde waarde als professioneel salarisadministrateur voor ondernemers. Een mooie win-win situatie.”

Om het keurmerk te behouden, scholen onze salarisadministrateurs zich jaarlijks bij. Dat doen ze via het programma Permanente Educatie (PE) van NIRPA. “Zo weten onze klanten ook dat alles goed geregeld is én blijft. Ook toekomstige medewerkers van Loondesk doen deze vakopleiding.”

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Met alle verschillende systemen zagen we door de bomen het bos niet meer. Overal moesten we steeds gegevens invoeren en aanpassen. Een heel tijdrovend en energievretend klusje. Bij Loondesk konden we alles in één systeem samenbrengen. Een stuk efficiënter en overzichtelijker! Daarnaast zijn zij echt onze rechterhand bij (vooral) het financiële stukje van de personeelsadministratie. Ook bij vragen over contracten en dergelijke weten zij ons altijd te helpen. Een fijne partner om mee samen te werken.”

Gijs Verstappen Eigenaar, Tobrass

“Wij ervaren onze samenwerking met Loondesk als volgt: prettig, behulpzaam, kundig, vlot en betrouwbaar. Kortom wij zijn er erg tevreden over!”

Bert Slingerland Supermarktondernemer, Jumbo Slingerland

Cases

2 mei 2022
Meerdere vestigingen

Een ondernemer heeft een groothandel in wijnen en sterke dranken. Hij verkoopt zijn producten aan horecaleveranciers. Hij besluit om twee vestigingen te openen om zijn […]

4 april 2022
Een meewerkend kind in het bedrijf

Er zijn veel ondernemers die hun kinderen laten meewerken in de onderneming. Soms omdat ze de handjes goed kunnen gebruiken of misschien wel de ideale […]

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten voor de loonadministratie variëren van 5 tot 12,50 euro per loonstrook. Die verschillen in prijzen voor salarisadministratie komen door de aanvullende dienstverlening die wordt geleverd. Loondesk biedt net als andere kantoren een vaste prijs per loonstrook. Loondesk hanteert een scherp tarief per loonstrook op basis van staffel. Hoe meer werknemers je in dienst hebt, hoe meer loonstroken, des te lager de kosten voor loonadministratie per werknemer.


Lees meer

In Nederland bestaan specifieke regels over de bewaarplicht van de loonadministratie. Het is dan wel van belang dat je weet hoe lang je die loonadministratie moet bewaren. Iedere ondernemer in Nederland heeft een bewaarplicht van 7 jaar voor de loonadministratie. Ook wel de fiscale bewaarplicht loonadministratie genoemd.


Lees meer

Als je ervoor kiest om jouw loonadministratie uit te besteden, dan kun je dit ook doen bij een zzp’er. Ten opzichte van de zzp salarisadministrateur is een organisatie met meerdere teamleden wellicht aantrekkelijker. Omdat je hierbij alle kennis verzameld hebt. Daarnaast bij het uitvallen van de zzp’er, moet je direct op zoek naar een nieuwe. Bij een organisatie met een team is dit risico voor jou als klant een stuk kleiner. Omdat er hierbij meerdere teamleden zijn waar je op terug kunt vallen. Het grootste verschil tussen een ZZP salarisadministrateur en een bedrijf als Loondesk is wellicht de prijs.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews