Administratiekantoren

Loonadministratie voor administratiekantoren

Steeds meer administratiekantoren begrijpen dat loonadministratie een bijzonder complex vak kan zijn. Jouw klanten zijn net als jij ondernemer. Willen dat het goed geregeld is voor een scherpe prijs. Dat is wat Loondesk voor jou ook kan doen. We nemen alle loonadministratie uit handen. Van loonstroken tot contracten. Automatiseren alles voor je. Zo heb je altijd toegang tot belangrijke documenten en informatie. Zodat je nog efficiënter kunt werken en nóg beter jouw klanten kan ontzorgen.

Loonadministratie, een vak apart

Loonadministratie. Een vak waar je een expert bij nodig hebt. Want dit kan namelijk een complex verhaal zijn. Bruto- en nettoloonberekeningen, jaaropgaven en een aangifte loonheffingen. De fiscale en sociale wet- en regelgeving die steeds veranderen. Een hele opgave aan activiteiten, die je ook nog geld kunnen kosten, inclusief de boetes van de Belastingdienst.

Bij Loondesk hebben wij een team van experts voor je klaar staan. Waar iedere expert zijn eigen expertise heeft. Daarom is geen CAO of branche bij ons onbekend. Wij verlonen meer dan 15.000 loonstroken per maand voor heel veel ondernemers én administratiekantoren. Waarmee wij een hoop lastig en tijdrovend werk uit handen nemen.

Nieuwsgierig geworden naar het uitbesteden van de loonadministratie? Neem contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag wat de mogelijkheden zijn.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Als specialisten in salarisadministratie en contractverwerking zijn wij werkzaam voor grote en kleine ondernemers door heel Nederland. Van MKB tot grote horeca en retailformules ervaren nu de voordelen van de salarisadministratie bij ons. Maar niet alleen ondernemers kiezen voor het uitbesteden van hun salarisadministratie aan Loondesk. Steeds meer administratiekantoren kiezen voor onze online salarisadministratie. Vanwege een simpel goed werkend systeem met vakkundige mensen.

“Ons contactpersoon is super aardig en behulpzaam. Het portaal van Loondesk is overzichtelijk en alles rondom de medewerkers en administratie is makkelijk te vinden. Daarnaast is er tegenwoordig een extra beveiliging om erin te komen, heel fijn!”

Filiz Onal-Guzel Human Resources, Afbouw Renovatie Groep Best

“Direct na ons eerste gesprek kwam ik erachter dat loonadministratie zo veel meer is dan ik dacht. Termen en begrippen waar ik nog nooit van had gehoord of over nagedacht, waren voor hen dagelijkse koek. Ik wist direct dat ik met échte experts te maken had en alles zonder zorgen over kon dragen. Voordat ik nu iets beslis of uitvoer, check ik het altijd even bij Loondesk. Dan weet ik zeker dat ik een geïnformeerde keuze maak.”

Alexandra Fulea CEO, Your BI

Cases

2 mei 2022
Meerdere vestigingen

Een ondernemer heeft een groothandel in wijnen en sterke dranken. Hij verkoopt zijn producten aan horecaleveranciers. Hij besluit om twee vestigingen te openen om zijn […]

4 april 2022
Een meewerkend kind in het bedrijf

Er zijn veel ondernemers die hun kinderen laten meewerken in de onderneming. Soms omdat ze de handjes goed kunnen gebruiken of misschien wel de ideale […]

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten voor de loonadministratie variëren van 5 tot 12,50 euro per loonstrook. Die verschillen in prijzen voor salarisadministratie komen door de aanvullende dienstverlening die wordt geleverd. Loondesk biedt net als andere kantoren een vaste prijs per loonstrook. Loondesk hanteert een scherp tarief per loonstrook op basis van staffel. Hoe meer werknemers je in dienst hebt, hoe meer loonstroken, des te lager de kosten voor loonadministratie per werknemer.


Lees meer

In Nederland bestaan specifieke regels over de bewaarplicht van de loonadministratie. Het is dan wel van belang dat je weet hoe lang je die loonadministratie moet bewaren. Iedere ondernemer in Nederland heeft een bewaarplicht van 7 jaar voor de loonadministratie. Ook wel de fiscale bewaarplicht loonadministratie genoemd.


Lees meer

Als je ervoor kiest om jouw loonadministratie uit te besteden, dan kun je dit ook doen bij een zzp’er. Ten opzichte van de zzp salarisadministrateur is een organisatie met meerdere teamleden wellicht aantrekkelijker. Omdat je hierbij alle kennis verzameld hebt. Daarnaast bij het uitvallen van de zzp’er, moet je direct op zoek naar een nieuwe. Bij een organisatie met een team is dit risico voor jou als klant een stuk kleiner. Omdat er hierbij meerdere teamleden zijn waar je op terug kunt vallen. Het grootste verschil tussen een ZZP salarisadministrateur en een bedrijf als Loondesk is wellicht de prijs.


Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 7 reviews